Followers

Monday, 31 October 2011

20% OFF WAZIRA ZAINAL

Wazira Zainal. Pernah dengar x? Baru-baru ni Nabil and wife enganged mereka ntuk majlis nikah and resepsi di I-City include makeup skali.  

Nabil and wifey
Btw ini link from blogspot : Wazira Collection and facebook : Wazira Zainal. Do check them out.   Actually for those yang berminat nk carik busana utk disewa dan tempah baru yang ekslusif bole datang ke :

Wazira Collections
Lot 2.74, Tingkat 2,
Plaza Alam Sentral,
Jalan Majlis, Seksyen 14,
40000 Shah Alam


Phone : + 603 5510 1380 (Butik)
+6019 255 5385 (Zira)


Operation Hours : 11.00am - 8.00pm daily 



Antara baju yang menjadi pilihan hati adalah seperti dibawah hoho. Tapi............... ade byk lagi kt blkg tu. Ni baru y kt depan ok. U have to come to see for urself baru puas ati sbb banyak sgt choice of colours.








Actually kami da bayar RM500 deposit. However due to some of the unfortunate reason, we have to let go of Wazira. Sayang ok? Sebab bj Wazira ekslusif saya je y tlebe baju lak skg T_T. For those sape y bminat, i can transfer deposit RM500 tu with diskaun 20 % = RM400 je huu.


By the way, i forgot to mention last time, rate utk sewaan baju sahaja RM1800 makeup RM600. If nk amek pakej (sewa baju, makeup and pelamin) total is RM2600. If nk buat new design rate is RM3800 and kalo nk simpan the dress the rate will be RM5000.

5 comments:

  1. cantik la~ klo pergi confirm rambang mata~

    ReplyDelete
  2. yup.. g la tgk. skali pergi konpem nk book tros.

    ReplyDelete
  3. Entry ini saja buat i comfius nak pilih yang mana.. =) Now byak sgat butik dah masuk dalam list i :)

    ReplyDelete
  4. uish sangat mahal untuk baju wedding!

    kalau design sendiri, beli kain dan hntar tailor, wat sesimpla bawah RM400 bleh dapat kot. :D

    ReplyDelete
  5. shura : masuk jgn masuk. u ade byk mase lg nk pilih bj huu.my fiancee suke sgt ngn bj diaorg, i ni je y pendek nk pki dress wazira. kne pki heels 5inchi pon still nmpk katik lg.

    aisya : yup btol ble dapat around that price. tp wazira ni famous ngn beading ekceli. tu y nmpk ekslusif and mahal.

    ReplyDelete