Followers

Tuesday, 20 March 2012

Surat Wakil Untuk Sijil Nikah

Wah! Lamanya i xupdate blog dont know how to start. Mungkin ada tertanya nape lama xupdate.Skg agak bz sehingga sijil nikah pon xamik lg huu. Bagi pengantin y bz mcm i ni ble tgk contoh surat wakil ambil surat nikah ;)



7 comments:

  1. Hai mimin, lama awak tak updated yaa? busy ka

    ReplyDelete
  2. hai shura. yup bz gak skg. bz ngn keje. bz cari rumah. skg dok asing lg :(

    ReplyDelete
  3. Salam mimin, saya farah your silent reader. Terjumpa blog mimin and notice you b2b dari perak. Tunang farah otang ipoh, so dia minta farah tolong uruskan majlis bertandang juga untuk side dia. Jadi farah mencari MUA area perak. If mimin tau yg bagus, really good one. Please...email farah at azzzabidi@gmail.com.

    Really appreciate your help. FArah dah pening menggogle xjumpa2. thanx mimin :)

    ReplyDelete
  4. Mimin, i copy surat tu :)) Tak sempat mahu pergi ambil juga

    ReplyDelete
  5. kt tempat sy (batu gajah perak, tak perlu ada surat wakil macam ini pun)

    ReplyDelete
  6. hi awak. thnx for sharing ya! saya mmg guna surat cth awk ni :) jzkk!

    ReplyDelete